OGIBiz Website

Menu
2864913
Banner
2866452
Main Description
2866454

Ποιά είμαι

Ονομάζομαι Χριστίνα Μωραΐτη και γεννήθηκα στην Κέρκυρα το 1980. Απόπολύ μικρή ένιωθα την αθέατη ενέργεια - τον αθέατο κόσμο γύρω μου και γνώριζα τον αληθινό μου εαυτό, που ήταν κάτι «διαφορετικό», από την υλική μου μορφή. Θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ τυχερό για τη συναισθηματική σύνδεση που βίωνα με αυτόν τον πανέμορφο αληθινό κόσμο, από όπου όλοι και όλα προερχόμαστε! Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι όλα και όλοι σε όλους τους κόσμους είχαμε Έναν Πνευματικό Πατέρα – Έναν Δημιουργό. Όταν συνδεόμουνα μαζί του ένιωθα μία πανέμορφη αγνή ενέργεια, όπου η Δύναμη και η Αγάπη της δεν είχαν όρια. Ένιωθα απίστευτα ασφαλής και ότι μπορούσα να προσεύχομαι σε εκείνη για τη θεραπεία και τη δυστυχία. Τότε γνώριζα ότι γεννήθηκα με σκοπό να οδηγήσω τους άλλους ώστε να δουν και να βιώσουν με τις αισθήσεις τους την αλήθεια που βίωνα ως πραγματικότητα, για την ταυτότητα μας και τη βασιλεία των ουρανών, που είναι το αληθινό μας σπίτι…

Τα πράγματα όμως ήρθαν διαφορετικά από ό,τι περίμενα στη ζωή μου. Γεγονότα που δεν είχα φανταστεί, με απομάκρυναν όλο και πιο πολύ, από αυτή την όραση, από τη σχέση μου με τον εαυτό μου, και ξέχασα, τα πάντα, τον εαυτό μου, τα όνειρα του, όλα… Δεν έγινε από μια στιγμή στην άλλη, ξεκίνησε στα δεκατέσσερα μου, τότε που η κοινωνία ξεκίνησε να υφαίνει λίγο λίγο μέσα στο κεφάλι μου άλλες αξίες και ιδανικά. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, κάτι που δεν είχε καμία σχέση με το παιδικό μου όνειρο και ως ενήλικας κατέληξα ένα «ορθολογικά» (για την κοινωνία) σκεπτόμενο άτομο.

Μέχρι που συνειδητοποίησα πόσο δυστυχισμένη ήμουν και τότε κατέρρευσαν όλες οι ξένες αξίες μέσα στο μυαλό μου. Τότε όλα μέσα μου έγιναν σκόνη… Παρόλα αυτά, αυτό ήταν ό,τι καλύτερο μου συνέβη ποτέ…

Γιατί μέσα από τη στάχτη μας αναγεννιόμαστε…

Η ευλογημένη στιγμή που άλλαξε τη ζωή μου για πάντα ήταν, όταν τα βήματα μου με οδήγησαν σε ένα μικρό εκκλησάκι. Κάθισα απέναντι από την εικόνα του Χριστού και της Μητέρας Παναγίας, τους κοίταγα αρκετή ώρα και συλλογιζόμουν το χάος, τον μάταιο και σκληρό κόσμο που βρισκόμουν και είπα « Ιησού Χριστέ μου! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο αν Εσύ δεν υπάρχεις… δείξε μου αν υπάρχεις πραγματικά…» Εκείνος μετά από πολύ λίγο, μου έδειξε…

Μετά από αυτό ακολούθησαν θαυμαστά πράγματα! Κάποια από αυτά με οδήγησαν στην ενεργειακή θεραπευτική, που μου χάρισε και την ολιστική θεραπεία μου. Τότε αντιμετώπιζα σοβαρά θέματα υγείας, αλλά δεν μπορούσα να βρω τη λύση. Γνωρίζοντας εναλλακτικούς θεραπευτές και ακολουθώντας την αγωγή τους, επανήλθαν η ισορροπία μου αλλά και οι χαμένες μου αισθήσεις, η διόραση μου και η ταυτότητα μου. Έτσι λοιπόν το καλοκαίρι του 2009 ένας Νέος κόσμος άνοιξε την πύλη του, μπροστά στα μάτια μου. Ένας κόσμος όμως που γνώριζα, αλλά είχα ξεχάσει… Ο κόσμος των παιδικών μου χρόνων…

Παρόλα αυτά ήταν δύσκολο για εμένα, να μπω σε αυτόν τον κόσμο ξανά, γιατί αντιδρούσε το λογικό μέρος του εαυτού μου για αρκετά χρόνια. Όμως δεν το έβαζα κάτω προσπαθούσα να καταλάβω με τη λογική, όλα όσα μου συνέβαιναν, μέσα από την κβαντική φυσική, τον Δρ Μάνο Δανέζη (Αστροφυσικό – μαθηματικό) και άλλους επιστήμονες και συγγραφείς. Φοβόμουν, μήπως πιστέψω σε κάτι που δεν ίσχυε και έτσι χρειαζόμουν λογικές αποδείξεις. 

Σιγά – σιγά όλα τα κομμάτια του πάζλ ήρθαν και ενώθηκαν, για να μπορέσω να αποδεχτώ και να ξανά εμπιστευτώ τις ιδιαίτερες αισθήσεις μου, οι οποίες επανήλθαν.
Η ψυχή μου ήθελε τόσο πολύ να γίνω ενεργειακή θεραπεύτρια γιατί έβλεπα στην πράξη ότι όλα τα προβλήματα υγείας είτε ήταν σωματικά, είτε συναισθηματικά, είτε πνευματικά μπορούσαν να διαλυθούν σαν σύννεφα!!!
Στο τέλος οδηγήθηκα να καταλάβω ότι η Σύνδεση με τον Πνευματικό μας Πατέρα όπως και αν το ονομάζουμε: Βούδα, Θεό, Αλλάχ, Φύση, Υποσυνείδητο και με όποια μορφή και αν τον αντιλαμβανόμαστε, είναι το μόνο που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα ορατού και αοράτου κόσμου…

Ακολούθησαν αρκετά χρόνια εκπαίδευσης, όπου διδάχτηκα τη σπουδαιότητα να ταξιδεύεις μέσα σου… Όλη η γνώση, η ομορφιά, η σοφία, η δύναμη και η αγάπη κρύβεται εκεί… στον πυρήνα σου… Γιατί είσαι όμοιος με τον δημιουργό σου! Αυτή η συνειδητή σύνδεση είναι η λύση για όλα τα προβλήματα του κόσμου μας, είναι η αποστολή μου αλλά και ο τελικός σκοπός όλων μας γιατί πιστεύω ότι γεννηθήκαμε με ανώτερο σκοπό την ένωση με το Θείο!

Στο νέο δρόμο μου εμφανίστηκαν πολλοί δάσκαλοι, από εκεί και πέρα, που με κατεύθυναν, ο κάθε ένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Είμαι ευγνώμων για όλη τη διδασκαλία και την εκπαίδευση που έλαβα, καθώς και για όλα τα εργαλεία της εργασίας μου όπως τα αναφέρω παρακάτω:

♦ Ιούνιο 2009 : Πρώτος βαθμός στο Usui Reiki Shiki Ryoho System of Natural Healing.
♦ Αύγουστο 2009: Πρώτος και Δεύτερος βαθμός στο Angelic Reiki System.
♦ Οκτώβριο 2009 : Δεύτερος βαθμός στο Usui Reiki Shiki Ryoho System of Natural Healing.
♦ Μάιο 2015: Πτυχίο Κορεάτικου μικροβελονισμού.
♦ Ιανουάριο 2016 : Reiki Master στο Usui Reiki Shiki Ryoho System of Natural Healing.
♦ Ιανουάριο 2017 : «Basic DNA» στο σύστημα ενεργειακής θεραπείας Theta Healing.
♦ Μάιο 2017 : «Advanced DNA» στο σύστημα ενεργειακής θεραπείας Theta Healing.
♦ Ιούνιο 2017 : «Manifesting and abundance» στο σύστημα ενεργειακής θεραπείας Theta
Healing.
♦ Μάιο 2019 : Reiki Master στο Angelic Reiki System.
♦ Ιούνιο 2019 : «Dig Deeper» στο σύστημα ενεργειακής θεραπείας Theta Healing.
♦ Ιούνιο 2019 : «Game of life» στο σύστημα ενεργειακής θεραπείας Theta Healing.
♦ Ιούνιο 2020: Πτυχίο στα Ανθοϊάματα του Μπαχ.
♦ Αύγουστος 2020: «Intuitive Anatomy» στο σύστημα ενεργειακής θεραπείας Theta Healing.
♦ Σεπτέμβριος 2020: «You and the Creator» στο σύστημα ενεργειακής θεραπείας Theta Healing.

Η αποστολή μου: Να οδηγήσω τους άλλους να συνδεθούν συνειδητά με τον εσωτερικό, σοφό, πανέμορφο και τέλειο αληθινό τους εαυτό, που είναι εκείνος που γνωρίζει την αλήθεια για τη φύση των πραγμάτων, πώς να θεραπεύει και να λύνει ό,τι πρόβλημα και αν προκύψει.

Το όραμα μου: Οι άνθρωποι με πρόθεση να βρουν την ανιδιοτελή αγάπη μέσα τους να γνωρίσουν και να νιώσουν τον αιώνιο πνευματικό αληθινό τους εαυτό και έτσι να μπορέσουν να συνδεθούν με τον Δημιουργό μας. Με αυτό τον τρόπο ο κόσμος μας μπορεί να γίνει ένα ομορφότερο μέρος!

Να θυμάσαι:

Η ζωή σου είναι δικό σου δημιούργημα… γιατί ο τρόπος που σκέφτεσαι δημιουργεί τη ζωή σου. Ό,τι και αν έχει συμβεί στη ζωή σου είναι αποτέλεσμα των πεποιθήσεων σου, που προέρχονται από το ίδιο το dna σου, από την διαπαιδαγώγηση της οικογένειας και του πολιτισμού που βρίσκεσαι. Ουσιαστικά αυτό είναι το έργο σου να αλλάξεις, τον τρόπο που σκέφτεσαι, αν δεν είσαι ικανοποιημένος με τη ζωή σου και τον εαυτό σου. Ο κύριος λόγος που συμβαίνουν δυσάρεστα πράγματα είναι για να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Έτσι θα συμβάλεις στην εξέλιξη της ανθρωπότητας, όπου δυστυχώς με αυτόν τον τρόπο εξελίσσονταν μέχρι τώρα. Ας Ευχαριστήσουμε τον Θεό όμως που υπάρχει και ας τον εμπιστευτούμε, για να μας δείξει πως μπορούμε να βγούμε νικητές στη ζωή, αλλά και καλύτεροι άνθρωποι.

Αξίζει να βρείς τον εσωτερικό αληθινό σου εαυτό! Εκείνος, όχι μόνο θα σε θεραπεύσει, αν το χρειάζεσαι, αλλά και θα σε καθοδηγήσει στη σοφία, την ομορφιά, την πληρότητα και στο σωστό δρόμο…

Η Δύναμη, η Πηγή της Δημιουργίας, η Αλήθεια είναι μέσα σου!

Η αγνή πανίσχυρη αγάπη σε δημιούργησε και εσύ είσαι ένα με αυτήν!

Είσαι πολύ σημαντικός!

Είσαι εδώ για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα!

Μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου αλλάζοντας, έτσι και τον κόσμο!

Είσαι ικανός να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου! Και να μεταμορφώσεις ακόμα και το παρελθόν!

Είναι δυνατό και έχεις δικαίωμα να ολοκληρώσεις το δικό σου μικρό σχέδιο για την εκπλήρωση του Μεγάλου Σχεδίου στη γη! Η αποστολή σου δεν έχει ημερομηνία λήξης!

Η κοσμοθεωρία μου

Η Ύπαρξη είναι νοητική. Οτιδήποτε υπάρχει ορατό και αόρατο, είναι δημιούργημα Ενός Νου. Ο Νους αυτός είναι μία αόρατη, άμορφη, πνευματική, αιώνια δύναμη η οποία είναι το Υπέρτατο, το ανώτατο ον. Παρόλα αυτά δημιούργησε την ύπαρξη, κατ΄ εικόνα και ομοίωση, τη δημιούργησε ως προέκταση του Εαυτού του. Για αυτό επομένως η δημιουργία αποτελεί μία ενότητα. Όλες οι οντότητες τις φύσης λοιπόν είμαστε πραγματικά αιώνιες, πνευματικές και θαυμαστές οντότητες που αποτελούμε μία ιδέα του Νου και συνδεόμαστε μεταξύ μας.

Αυτή η Υπέρτατη Δύναμη κυβερνά την Ύπαρξη, την συντηρεί, την ελέγχει μέσω Νόμων που έχει θέσει, ενώ καταλαμβάνει κάθε χώρο της και βρίσκεται στον πυρήνα κάθε δημιουργήματος. “Είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών”!

Έχει θέσει λοιπόν Νόμους που διατηρούν μια τάξη, ακόμα και στο υποτιθέμενο χάος. Οι Νόμοι ασκούν την δύναμή τους παντού και φυσικά πάνω στη διάστασή μας. Ενώ εμείς είμαστε ελεύθεροι να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα αυτής της διάστασης μέσα από τις υποσυνείδητες σκέψεις μας, τα συναισθήματα, τις στάσεις και τις πράξεις μας, κάτω όμως από τον περιορισμό των Νόμων.

Η υπέρτατη Δύναμη όμως δεν υπόκειται σε Νόμους και δεν υπάρχει για εκείνην κάτι αδύνατο , παρόλα αυτά, δεν ασκεί καμία δύναμη πάνω σε αυτή τη διάσταση, εκτός αν συντονιστούμε μαζί της μέσω του εσωτερικού πνευματικού μας εαυτού και της το ζητήσουμε.

Η υπέρτατη Δύναμη είναι το Φως που δίνει τη δυνατότητα της δημιουργίας, εμείς δίνουμε μορφή στο Φως!

Αυτή η ύψιστη Δύναμη είναι απόλυτα άπειρη, απύθμενη, ακαταμέτρητη, αιώνια, απέραντη, παντοδύναμη, πάνσοφη, πεντάμορφη , μα κυρίως είναι η απόλυτη, η ύψιστη αγάπη που κατέχει την ύψιστη αλήθεια! Δεν είναι ύλη ούτε η ενέργεια που αντιλαμβανόμαστε, είναι η πηγή που τα δημιούργησε και είναι ανώτερη από αυτά. Η ύψιστη Δύναμη παραμένει πάντα αμετάβλητη ενώ τα σύμπαντα που δημιούργησε βρίσκονται σε συνεχή κίνηση και εξέλιξη.

Αυτή η ύψιστη Δύναμη είναι ασύλληπτη και ακατανόητη για το ανθρώπινο μυαλό, παρότι όλοι αλλά και όλα δέχονται καθημερινά τις ευλογίες της και την ανιδιοτελή αγάπη της…

Έχει πολλά ονόματα όπως Μεγάλο Πνεύμα, Συμπαντική Ζωική Δύναμη, Παγκόσμια Ζωτική ενέργεια, Αιθερικό κύμα, το Όλον, τα Πάντα όσα Υπάρχουν, ο Άπειρος Ζων Νους, ο Θεός, το Σύμπαν, το κέντρο του υποσυνείδητου, η Φύση, η Πηγή και άλλα πολλά που ο κάθε ένας ανάλογα με τις αναφορές που έχει στο μυαλό του και τις εμπειρίες του, αποδίδει.

Όσο για εμάς τους ανθρώπους με εκφράζουν απόλυτα τα λόγια του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ που λέει «Είμαστε μία ενωμένη Θεία Συνειδητότητα, εκφρασμένη σε ένα προσωρινό πείραμα, σε μια τρισδιάστατη διάσταση. Δεν είμαστε από εδώ, η πραγματική μας φύση είναι άυλη – αθάνατη. Ερχόμαστε εδώ για να ανακαλύψουμε αν μπορούμε μέσα από την ελεύθερη επιλογή να εκφράσουμε και να πραγματοποιήσουμε την αληθινή μας φύση, που είναι αγάπη – φως – αρμονία – αλήθεια – ενότητα – κατανόηση – δημιουργικότητα – σταθερή δύναμη».

Μας έχει δοθεί μία ζωή καθόλου τυχαία, γεμάτη με ευλογίες και μοναδικά ταλέντα που μερικές φορές είναι κρυμμένα. Η ζωή αυτή, είναι η κατάλληλη για να ολοκληρώσουμε ένα σκοπό που αποφασίσαμε πριν την ενσάρκωσή μας και μπορεί να εξελίξει πνευματικά εμάς και το Σύμπαν. Την ίδια στιγμή που έχουμε ελεύθερη βούληση να αντιδρούμε σε ό,τι συμβαίνει είτε ως ο ενάρετος πνευματικός μας εαυτός είτε όχι και να δημιουργήσουμε αναλόγως. Η επιλογή μας δεν επηρεάζει το σεβασμό και την αγάπη του Δημιουργού, των αγγέλων και όλων των φωτεινών όντων. Παρόλα αυτά υπάρχουν φυσικές συνέπειες των επιλογών μας χάρη στους νόμους του σύμπαντος. Και ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ συνεχίζει « Όταν θα πεθάνουμε δεν θα πάρουμε τίποτα μαζί μας, μόνο τον χαρακτήρα μας ,ο οποίος θα καθορίσει μία προσωρινή πραγματικότητα σε μία υψηλότερη διάσταση, η οποία μερικές φορές χρειάζεται να λειτουργήσει θεραπευτικά και εκπαιδευτικά».

Τίποτα ποτέ δεν είναι τυχαίο! Όλα είναι οι κατάλληλοι για εμάς δάσκαλοι, για τον εξαγνισμό μας. Η ίδια η ζωή μας, τα γεγονότα, οι δυσκολίες, η χαρά… με σκοπό να μας καλλιεργήσουν πνευματικά, ώστε να ανακαλύψουμε τον πνευματικό, ενάρετο, αληθινό μας εαυτό, όπου γνωρίζει την αλήθεια... Μόνο τότε είμαστε ο αληθινός μας εαυτός και είμαστε πραγματικά υγιείς, πλήρεις και δυνατοί.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο! όλα υπάρχουν για να μας δείξουν τι θέλουμε και τι δεν θέλουμε! Τι είμαστε και τι δεν είμαστε! Ώστε μέσα από τα αντίθετα να προσδιορίσουμε αυτό που πραγματικά είμαστε! Φως! Γιατί η ουσία είναι να φανερώσουμε τον αφανέρωτο Θεό που φωλιάζει μέσα μας! μεταμορφώνοντας τον κόσμο ώστε να αντανακλά την Αλήθεια!

Μερικές φορές τα στερούμαστε όλα στη ζωή για να κατευθυνθούμε και να βρούμε την πηγή μέσα μας που τα δημιουργεί. Μερικές φορές γκρεμίζονται όλα τα πιστεύω μας ακόμα και αν στηρίζονται στην αλήθεια, γιατί «πρέπει» να μάθουμε να γνωρίζουμε, όχι απλά να πιστεύουμε... Μερικές φορές καταστρέφονται τα πάντα γύρω μας, για να σταματήσουμε να στρέφουμε την προσοχή μας στον προσωρινό τούτο κόσμο και να «αναγκαστούμε» να πάρουμε το μοναδικό δρόμο που υπάρχει… εκείνον προς τον εαυτό μας, που είναι Ένα με τον Θεό. Πιστεύω ακράδαντα ότι όλα έχουν έναν τελικό σκοπό, την ένωση με την Πηγή μας, την επιστροφή μας στο σπίτι… και είναι απλά, μία προσωρινή ψευδαίσθηση στο ονειρικό ταξίδι μας…

Οι πηγές, της κοσμοθεωρίας μου είναι: «Τα Μαθήματα Θαυμάτων», «Το Κυμβάλειον», σεμινάρια του πνευματικού Δασκάλου Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ, τα λόγια της αείμνηστης, μητέρας του reiki στη δύση, Hawayo Takata, που άφησε στους μαθητές της και της ιδρύτριας του Theta Healing, Viannas Stibal. Τα οποία μου έχουν επιβεβαιωθεί μέσα από τα βιώματα μου, ως ερευνήτρια της αλήθειας.

Testimonial
2866460

Πλάτων.

«Υπάρχει ένας Θεός που ονομάζεται Νους, είναι το όνομα μίας αρετής…»

Ερμής Τρισμέγιστος.

«Ο δε πατέρας όλων ο Νους, ζωή και φώς υπάρχων, γέννησε άνθρωπο όμοιο με αυτόν»

Παρμενίδης.

«Τα πάντα στον κόσμο αποτελούν κομμάτι του θεού»

Πλάτων – Πυθαγόρας – Πλωτίνος.

«Τα πάντα είναι μία ενότητα και επικοινωνούν μεταξύ τους»

Πλάτων.

«Οι άνθρωποι και όλες οι οντότητες της φύσης είναι αντίγραφα πρωτοτύπων που βρίσκονται σε άλλη διάσταση. Συγκεκριμένα τα πρωτότυπα είναι ιδέες, είναι οντότητες στο υπερπέραν, σε μία διάσταση που είναι άπειρη, πλήρης, τέλεια…Οι άνθρωποι δεν έχουμε την ικανότητα με τις πέντε αισθήσεις να συλλάβουμε τον κόσμο των ιδεών. 

Όλες αυτές οι ιδέες που είναι οντότητες εκπροσωπούν τα πάντα στη γη που κινούνται. Όλα κατέρχονται από την ακινησία προς την κίνηση και ότι κινείται έχει ψυχή που έχει την ιδέα μέσα του.

Οι οντότητες του φυσικού-– αισθητού κόσμου είναι ψευδαισθήσεις. Η αρετή είναι αυτή η οποία όταν πεθάνουμε θα μας ανεβάσει στο υπερπέραν και θα γίνουμε οντότητες πραγματικότητας – αλήθειας!  

Και τότε είναι που θα αντιληφθούμε τη ζωή μας γιατί η ανάμνηση στον άλλο κόσμο ζει ενώ σε αυτόν δύσκολα εκδηλώνεται» 

« ο τελικός σκοπός του ανθρώπου είναι η εξομοίωση και ταύτιση της ψυχής του με τον Θεό»

Testimonial
2866472

Πυθαγόρας (για αυτό ο Πυθαγόρας δίδαξε την Αρετή).

« πιστεύω στη ψυχή, πιστεύω ότι είναι αιώνια. Για να πάει στον αιώνιο κόσμο, έχοντας τις μετεμψυχώσεις της, χρειάζεται να αθωωθεί και να σταλεί στο υπερπέραν για την αιώνια ευδαιμονία»

«Η θέαση του Θεού είναι το Παν, είναι ο ύψιστος σκοπός. Η ανώτατη ευτυχία ανήκει μόνο στην ψυχή που έχει ανακτήσει τον εαυτό της από την ύψιστη ένωση της με τη Νοημοσύνη. Η ψυχή γνωρίζει την ανώτατη ευτυχία, όταν ενωθεί με το Παγκόσμιο Όλο και αντανακλά σε όλη την ύπαρξη του το ανέκκλητο Φως»

Σωκράτης.

« Η ψυχή κατάγεται από το Θεό»

(σκοπός του Σωκράτη ήταν να διδάξει την πραγματική φύση του ανθρώπου, οδηγώντας τον στην αυτογνωσία και επομένως στο Θεό)

Πλωτίνος.

«Σκοπός του ανθρώπου είναι να καλλιεργήσει τοπνεύμα του, να εξαγνιστεί και να ανέβει στην ανώτερη βαθμίδα του Νου, σκοπός της ψυχής είναι να πλησιάσει το Θεό»

Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.

« Ο Θεός είναι αγάπη…»

Osho.

« Η αγάπη είναι ο Θεός »

Testimonial
2866476

Osho.

« Όποιος εναποθετήσει τη ζωή του στον Χριστό δεν έχει να ανησυχήσει για τίποτα απολύτως ποτέ…»

Βούδας.

« Κάνε όπως εγώ, δηλαδή βυθίσου στη σιωπή και τότε θα γνωρίσεις και θα καταλάβεις αν υπάρχει Θεός…»

Κβαντική φυσική.

Κάποια Δύναμη προκάλεσε τη γέννηση του Σύμπαντος από το κβαντικό κενό, όπου είναι μία κατάσταση στην οποία δεν υπάρχει η έννοια του χωροχρόνου αλλά υπάρχει μία ασύλληπτη ποσότητα ενέργειας και νοημοσύνης, η οποία ενώνει τα πάντα.

Την ενέργεια αυτήν μπορούμε να την επηρεάσουμε και να επικοινωνήσουμε μαζί της.

Κβαντική φυσική.

«Για να γίνει κάθε δημιουργία χρειάζεται η συνείδηση ενός παρατηρητή».

Κβαντική φυσική.

«Ζούμε σε ένα συμμετοχικό Σύμπαν, μέσα στο οποίο η ζωή και ο νους είναι υφασμένα»

Testimonial
2866477

Κβαντική φυσική.

«Τα πάντα είναι μία ενότητα, είμαστε συνδεδεμένοι σε βαθιά επίπεδα, ανεξαρτήτως των αποστάσεων.

Ο διαχωρισμός είναι ψευδαίσθηση των περιορισμένων μας αντιλήψεων»

Δρ. Μάνος Δανέζης, Αστροφυσικός.

«Δεν θα πεθάνουμε ποτέ… γιατί έτσι θέλει το Σύμπαν»

Αϊνστάιν.

«Η πραγματικότητα είναι απλώς μία ψευδαίσθηση. Ωστόσο, είναι μία πολύ επίμονη ψευδαίσθηση»

Deepak Chopra.

«Χωρίς τη συνείδηση να ενεργεί ως παρατηρητής και ερμηνευτής, τα πάντα θα υφίστατο ως καθαρό δυναμικό, το οποίο είναι ανεξάντλητο, δεν έχει σύνορα και περικλείει τα πάντα.

Η εκμετάλευση αυτού του δυναμικού μας επιτρέπει να κάνουμε θαύματα! »

Main Description
2866478

Follow me on Social Media

 

Footer
2864918