OGIBiz Website

Menu
2864913
Banner
2866480
Space
2866490
Accordion
2866481
Λίγα λόγια για τον αθέατο κόσμο…

Το 1944 ο πατέρας της κβαντικής φυσικής Max Planck, αντιλήφθηκε την ύπαρξη ενός αόρατου, ενεργειακού πεδίου, ενός άλλου κόσμου, όπου βρίσκεται πίσω από όλη την δημιουργία και πίσω από κάθε δημιούργημα και περιγράφεται ως ένας ευφυής Νους.

Ονόμασε αυτό το πεδίο matrix και είναι το ίδιο πεδίο που οι Αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν «αιθέρα».
Η κβαντική φυσική πλέον μας έχει αποδείξει, ότι τελικά το σύμπαν έχει παραπάνω από τρείς διαστάσεις, όπου δεν είναι αντιληπτές από τις ανθρώπινες αισθήσεις γιατί έχουν περιορισμούς.

Για την ακρίβεια, η ίδια η επιστήμη ανακάλυψε, ότι ο άνθρωπος δεν βλέπει τίποτα πάνω στο σύμπαν, όπως αυτό είναι πραγματικά.
Όλα, όσα βλέπουμε, αλλά και όσα δεν βλέπουμε, δηλαδή όλη η δημιουργία, είναι ενέργεια, που δημιουργείται από μία ανώτερη διάσταση. Η ενέργεια αυτή, απλά πάλλεται σε διαφορετικές συχνότητες, για αυτό έχουμε όλες αυτές τις διαφορετικές διαστάσεις και μορφές.

Η κάθε διάσταση λοιπόν πάλλεται σε διαφορετική ενεργειακή συχνότητα, οι ανώτερες διαστάσεις πάλλονται σε υψηλές συχνότητες και όσο κατεβαίνουμε σε διάσταση χαμηλώνει και η συχνότητα.

Όλες οι ανώτερες διαστάσεις και οι υπάρξεις τους, αλλά και τα πάντα στη δική μας διάσταση, οι άνθρωποι, τα ζώα, τα αντικείμενα, τα φυτά, όλη η ύλη που αντικρίζουμε αλλά και οι σκέψεις, τα συναισθήματα, ο χώρος μεταξύ των αντικειμένων, το φώς, ο ήχος, τα πάντα… είναι ενέργεια.

Η ενέργεια αυτή «εκπέμπεται» και δημιουργείται από μία Πηγή που βρίσκεται σε μία αθέατη διάσταση και δεν τη βλέπουμε με τα μάτια του σώματος.
Υπάρχει λοιπόν ένα μέρος, όπου τα πάντα από εκεί προέρχονται και είναι το αληθινό μας σπίτι.

Τίποτα εκεί δεν είναι φθαρτό, απλά υπάρχει! Εμείς όμως βλέπουμε μόνο την προβολή αυτού του μέρους, πάνω σε έναν παραμορφωτικό Ευκλείδειο τρισδιάστατο καθρέφτη (την τρίτη διάσταση – τη γη) όπου η επιστήμη ονόμασε ψευδοευκλείδειο χώρο Μινκόφσκι.

Τελικά η μεγάλη έκρηξη δεν είναι η αρχή του σύμπαντος…

Ποια η φύση της ασθένειας

Η ασθένεια είναι ένα νοητικό κατασκεύασμα, τίποτε άλλο... γιατί ζούμε ό,τι υποσυνείδητα σκεφτόμαστε, φοβόμαστε, πιστεύουμε…

Η αλήθεια όμως είναι ότι, είμαστε δημιουργημένοι να είμαστε δυνατοί όχι αδύναμοι, δεν είμαστε ποτέ ασθενείς, αυτό είναι μία ψευδαίσθηση.

Ο οργανισμός μας και η ψυχή μας ξέρουν πώς να αυτοθεραπεύονται, αυτό που τους λείπει είναι η διαθέσιμη ενέργεια, για να το πραγματοποιήσουν, την οποία έχουν άφθονη, όταν είναι συνδεδεμένοι με το Πνεύμα.

Η ασθένεια είναι μία δική σου νοητική δημιουργία που θεωρείς ότι σε εξυπηρετεί υποσυνείδητα, κατά κάποιο τρόπο, μερικές φορές ανεξήγητο. Ουσιαστικά η ασθένεια δεν υπάρχει, είναι μια ψευδαίσθηση, αγαπημένε μου αδελφέ! Μπορεί να σκεφτείς αδύνατο, αδύνατο να γίνω καλά ακόμα και αν νοητικά το αποφασίσω.

Θα σου απαντούσα, για «εσένα» μπορεί να είναι αδύνατο, για τον Θεό όχι!

Όταν εμφανιστεί μία ασθένεια αναρωτιόμαστε: γιατί…; Γιατί να υπάρχει; Τι λόγο έχει να εμφανιστεί στη ζωή μου ή στη ζωή ενός αγαπημένου μου;

Γιατί μας συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Γιατί;

Όταν αρρωστήσουμε έχουμε δύο επιλογές η μία είναι να αφεθούμε και να ζήσουμε μέσα στη δυστυχία της ασθένειας, που αυτό μπορεί να μας οδηγήσει ακόμα και στον υλικό θάνατο, ή μπορεί να μας κινητοποιήσει να βρούμε ουσιαστική λύση.

Σε παροτρύνω στην δεύτερη επιλογή, η λύση που συνήθως βρίσκεται, λύνει πολλά περισσότερα από την ίδια την ασθένεια.

Όποια επιλογή και αν διαλέξουμε είναι ασφαλές!

Γιατί η ψυχή μας πάντα παίρνει ένα μάθημα που επιθυμεί να βιώσει, ανάλογο με την ετοιμότητα μας να ανακαλύψουμε το μυστήριο που λέγεται ζωή…

Πότε ολοκληρώνεται μία αγωγή ενεργειακής Θεραπείας

Μία αγωγή ενεργειακής θεραπείας ολοκληρώνεται όταν έχει προχωρήσει αρκετά η ενεργειακή θεραπεία, ώστε να επιτευχθεί νοητική θεραπεία. Ακόμα και αν γεμίζουμε τον άλλον με θετική ενέργεια, αν εκείνου η σκέψη δεν είναι «υγιής», δεν υπάρχει περίπτωση να τη διατηρήσει.

Οι «νοσηρές» του σκέψεις, αμέσως θα αλλάξουν τη συχνότητα της ενέργειας του και πιθανόν να νιώσει σαν να εμφανίζεται μία τρύπα στο ενεργειακό του πεδίο, όπου από εκεί, θα χάσει όλη τη «θετική» ενέργεια που είχε λάβει.

Η νοητική ανισορροπία όμως, τελικά, είναι και η αιτία όλης της ασθένειας και της δυστυχίας μας. Πράγματι οι ασθένειες οφείλονται στις υποσυνείδητες σκέψεις μας. Αντίθετα η νοητική ισορροπία είναι απαραίτητη για την υγεία, ενώ αποτελεί αφετηρία της πνευματικής μας εξέλιξης που είναι το ζητούμενο.

Ακόμα λοιπόν, και όταν μία ασθένεια οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες όπως τοξικά, μικρόβια, ιούς κ.τ.λ. η ίδια η σκέψη είναι υπεύθυνη, όπου επηρεάζει, τη συχνότητα του ενεργειακού μας πεδίου και το διαμορφώνει έτσι, που να τα ελκύει. Και δεν είναι μόνο αυτό, το συγκεκριμένο ενεργειακό πεδίο, στερείται την ικανότητα, να αντιμετωπίζει τις εξωγενείς επιθέσεις που μπορεί να προκύψουν.

Ακόμα και όταν μία ασθένεια οφείλεται στα γονίδια, πάλι και εδώ η υποσυνείδητη σκέψη παίζει τεράστιο ρόλο, γιατί μπορεί, είτε να θεραπεύσει την ανισορροπία είτε να δημιουργήσει το πρόσφορο έδαφος, για να εκδηλωθεί κάθε γενετική ανωμαλία. Πράγματι!

Η υποσυνείδητη σκέψη έχει τεράστια δύναμη! Μας το διαβεβαιώνουν οι σύγχρονοι φυσικοί, που μας εξηγούν ότι οι σκέψεις διαμορφώνουν την πραγματικότητά μας, αυτό που βιώνουμε, τον κόσμο μας και αυτό που είμαστε!

Αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσουμε είναι ότι, οι υποσυνείδητες σκέψεις μας, επηρεάζουν την Εσωτερική μας Ενέργεια, που επηρεάζει τα πάντα στη ζωή μας. Κάθε ένας μας έχει ένα ενεργειακό πεδίο όπου έλκει συμβατά ενεργειακά πεδία.

Μπορεί αυτά τα ενεργειακά πεδία να είναι άλλων ανθρώπων, μπορεί όμως να είναι καταστάσεων, μπορεί να είναι οτιδήποτε, γιατί τα πάντα στον κόσμο έχουν ενεργειακά πεδία, τα πάντα είναι ενέργεια.

Όποιος έχει μελετήσει Κβαντική Φυσική το έχει κατανοήσει. Αν η δόνηση της ενέργειας μας λοιπόν, έχει χαμηλές συχνότητες, όπου επηρεάζεται αυτό από τη σκέψη, θα έλκουμε σύμφωνα με τον Νόμο της Έλξης ενέργειες με χαμηλές συχνότητες όπου χαρακτηρίζονται ως αρνητικές.

Τότε θα έλξουμε ανεπιθύμητα περιστατικά, δυσάρεστες καταστάσεις υγείας, οικονομικές δυσκολίες, επώδυνες σχέσεις, οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε που μπορεί να μας βγάλει από την αρμονία μας.

Αν όμως η ενέργειά, μας είναι υψηλοκραδασμική, όπου μας εκπαιδεύει να τη διατηρούμε ένας ενεργειακός θεραπευτής, τότε θα έλκουμε πράγματα στη ζωή μας, όπου θα μας βοηθήσουν να παραμείνουμε εστιασμένοι στο δρόμο μας και στα όνειρα μας!

Όχι μόνο, απλά θα διατηρήσουμε την ψυχική και τη σωματική μας υγεία.

Τι είναι ενεργειακή θεραπεία

Ενεργειακή θεραπεία είναι κάθε θεραπεία που θεραπεύει  όλα τα  ενεργειακά πεδία μας, αυξάνοντας τη δόνηση τους.  Επαναφέροντας  έτσι όλα τα  πεδία, σωματικό, ψυχικό, συναισθηματικό, νοητικό και  πνευματικό σε υγιή κατάσταση.

Γι’ αυτό οι ενεργειακές θεραπείες είναι ολιστικές θεραπείες, μας θεραπεύουν  σε όλους τους τομείς.

Μία τέτοιου είδους θεραπεία μπορεί να γίνει μέσω του ήχου, μέσω στοιχείων της φύσης, ειδικά επεξεργασμένων, όπως για παράδειγμα των ομοιοπαθητικών φαρμάκων,  μπορεί  επίσης να γίνει μέσω ενός ενεργειακού θεραπευτή, που έχει την τέχνη να το κάνει. Γενικά υπάρχουν διάφορες μέθοδοι.

Όταν θεραπευόμαστε ενεργειακά, αυτό σημαίνει ότι ισορροπείται  και ενισχύεται, η ροή της Συμπαντικής Ενέργειας  μέσα μας, η οποία προέρχεται από την Ύψιστη Συνειδητότητα, την Θεϊκή Ανιδιοτελή Αγάπη…

Για να είμαστε υγιείς σε όλα τα επίπεδα, θα πρέπει μέσα μας να ρέει ανεμπόδιστα αυτή η Συμπαντική Ενέργεια της Ζωής, ώστε το ενεργειακό μας πεδίο, στο σύνολο του, να βρίσκεται σε υψηλή δόνηση. Όταν εκείνη ασθενεί τότε έχουμε το φαινόμενο της ανισορροπίας με αποτέλεσμα την ασθένεια, σε όλα τα επίπεδα.

Συγκεκριμένα από το επίπεδο  της Συμπαντικής ενέργειας μέσα μας,  σχηματίζονται  τα πάντα στη ζωή μας, το σώμα μας και η φυσική του κατάσταση, οι σκέψεις μας, η διαύγεια μας, η  καθημερινότητα μας, τα επιτεύγματα μας, τα πάντα!

Τα πάντα εξαρτώνται από αυτή την Ενέργεια της Ζωής. Για παράδειγμα η Ζωτική Ενέργεια είναι η κινητήριος δύναμη για την ανάπτυξη του οργανισμού και για όλες τις σωματικές λειτουργίες, όπως τη λειτουργία του ανοσοποιητικού,  του νευρικού συστήματος, τη κυτταρική αναγέννηση, την αποκατάσταση βλαβών, την αυτοθεραπεία, όλες! Προχωρώντας αντιλαμβανόμαστε ότι, όταν ρέει μέσα μας ανεμπόδιστα, έχουμε όλη τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να αυτοθεραπευτούμε ακόμα και ψυχικά.

Ενώ όταν αρχίζει να αυξάνεται περισσότερο, τότε επιτυγχάνεται η διαύγεια, η αυξημένη αντιληπτική ικανότητα και η πνευματικότητα, ένας από τους λόγους, είναι γιατί μέσα στις πολλές ιδιότητες που διαθέτει, έχει και αυτή της κάθαρσης.

Όταν λοιπόν, ο νους μας καθαρίζει από τα σκουπίδια, αναδύονται πολλές εκπληκτικές ικανότητες που έχει.  

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι, όσο κάνουμε ενεργειακές θεραπείες, τόσο συσσωρεύουμε περισσότερη Συμπαντική  Ενέργεια και τόσο πιο εύκολα μπορούμε να δημιουργήσουμε και να υλοποιήσουμε τα όνειρα και τα οράματα μας!

Γιατί η Ενέργεια της ζωής, έχει τη δύναμη να δημιουργεί, είναι μία δημιουργική ενέργεια! Όσο λιγότερη  Ζωτική Ενέργεια έχουμε, τόσο πιο δύσκολο είναι, έως και ακατόρθωτο, γιατί τόσο πιο αδύναμοι είμαστε.

Βιώνοντας καθημερινά αυτήν την ύψιστη  ενέργεια μέσα μου και γύρω μου, οφείλω να ομολογήσω ότι χαρακτηρίζεται από Ομορφιά, Αγάπη, Δύναμη, Ελευθερία και όλες τις Αρετές που υπάρχουν!

Μία ενεργειακή θεραπεία είναι μία εκπληκτική περιπέτεια!

♦ Όλα είναι ενέργεια. Οι άνθρωποι, τα ζώα, τα αντικείμενα, τα φυτά, όλη η ύλη που αντικρίζουμε αλλά και οι σκέψεις, τα συναισθήματα, το φώς, ο ήχος, τα πάντα…
( κβαντική φυσική)

♦ Αν αναλύσουμε τον πυρήνα ενός ατόμου, θα δούμε τα ηλεκτρόνια , τα πρωτόνια και τα νετρόνια. Τα πρωτόνια και τα νετρόνια αποτελούνται από Κουάρκ. Τα Κουάρκ όμως, όπου δεν διαιρούνται περεταίρω ,είναι ενέργεια ( η οποία μάλιστα δεν πεθαίνει ποτέ). Η ενέργεια δηλαδή είναι το στοιχείο που οικοδομεί τον υλικό κόσμο. (Σύγχρονη επιστήμη)

♦ Κβαντική, είναι η δύναμη που κινεί και διαπερνά όλο το σύμπαν. Η πηγή όλων όσων υπάρχουν.Και συμβαίνει σε ένα αόρατο πεδίο.

♦ Η ενεργειακή αρμονική συχνότητα μίας πηγής μπορεί να συντονίσει μαζί της, την δυσαρμονική συχνότητα ενός δέκτη. Αν για παράδειγμα, κάποιος φοβάται, εκπέμπει από 0,2 HZ έως 2,2 HZ, αν λοιπόν εκτεθεί σε ηχητική συχνότητα 45HZ, τότε σταδιακά θα ανεβάσει τις δονήσεις του και θα συντονιστεί με τη συχνότητα της ευγνωμοσύνης. (Φυσική)

♦ «Υπάρχει μία εξαιρετικά ισχυρή Δύναμη, που μέχρι σήμερα η επιστήμη δεν έχει βρει επίσημη εξήγηση για αυτήν. Είναι μία Δύναμη που περιλαμβάνει και διέπει όλους, είναι πίσω από κάθε φαινόμενο που λειτουργεί στο σύμπαν και δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί από εμάς. Αυτή η παγκόσμια Δύναμη είναι η Αγάπη…»

( Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Τι είναι η ασθένεια

Η ασθένεια σημαίνει ουσιαστικά έλλειψη σθένους και κάνει την εμφάνιση της, όταν ο άνθρωπος αποκοπεί από τον εσωτερικό, θεϊκό, αληθινό του εαυτό! την πηγή της Δύναμη του… που σημαίνει αποκοπή από το Πνεύμα, από τον Δημιουργό!

Από την άνευ όρων Αγάπη! Τότε, η Ζωτική Ενέργεια, που ρέει μέσα του και είναι ικανή να θεραπεύσει και να δημιουργήσει ό,τι και αν χρειάζεται, μειώνεται.

Η πραγματική Πηγή της Δύναμης που κρύβουμε μέσα μας, τότε, τρεμοσβήνει.

Αυτή η σύνδεση δεν χρειάζεται να είναι συνειδητή, γιατί είναι κυρίως υποσυνείδητη, απλά να τη νιώθουμε. Να νιώθουμε την εσωτερική αγάπη, τη δύναμη και την εσωτερική γνώση της…

Ο κύριος λόγος που αποκοβόμαστε, από την Δύναμη μέσα μας, είναι οι υποσυνείδητες σκέψεις μας, όταν δεν είναι εναρμονισμένες με την αλήθεια, γιατί τότε, συνήθως, είναι αρνητικές.

Οι αρνητικές σκέψεις λοιπόν, εκτός του ότι μας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα, μπλοκάρουν τη ροή της Ζωτικής ενέργειας μέσα μας, που είναι απαραίτητη για τη σύνδεση με την Πηγή μας, και για την αυτοθεραπέια μας.

Γιατί έχουμε αρνητικές σκέψεις; Επειδή δεν βλέπουμε την Αλήθεια…

Γιατί δεν βλέπουμε την Αλήθεια; Επειδή δεν βλέπουμε με Αγάπη τον εαυτό μας πρώτα και τον κόσμο γύρο μας. Μπορεί να τον βλέπεις με φόβο, με πόνο, με αυστηρότητα…

Ό,τι όμως βλέπεις με αγάπη είναι η αλήθεια…

Γιατί δεν βλέπουμε με την καρδιά μας τον κόσμο; Επειδή δεν μεγαλώσαμε με αληθινή Αγάπη, Αγάπη χωρίς όρους...

Όποιος έχει μεγαλώσει με Αγάπη άνευ όρων, χωρίς ίχνος απόρριψης, έχει τη δύναμη να πετάξει… τα έχει όλα…

Αχ! Αυτή η αποκοπή… είναι η αρχή για όλα τα «κακά» του κόσμου μας… είναι η αρχή και για την εσωτερική σύγκρουση. Τον μεγάλο αγώνα, την πάλη μεταξύ της προσωπικότητας και του πνεύματος μας, Η ίδια η ζωή σε οδηγεί κάπου, για κάποιο λόγο που εξυπηρετεί το πνεύμα σου, αλλά η προσωπικότητα σου, που δεν κατανοεί το νόημα της ζωής σου και θέτει διαφορετικούς στόχους, από την ψυχή σου, σε τραβά αλλού.

Αλλά η ψυχή θυμάται, θυμάται τα πάντα για το σκοπό της ζωής σου και στον φωνάζει μήπως σε επαναφέρει. Ο τρόπος της είναι να σου μιλά μέσα από τα συναισθήματα, που εσύ αγνοείς. Μέχρι αυτά να σωματοποιηθούν για να σου τραβήξουν την προσοχή.

Η ασθένεια δεν είναι κάτι κακό είναι ένα διορθωτικό μέσω της ψυχής, να μας προειδοποιεί ότι κάτι κάνουμε λάθος και ξεφύγαμε από τον δρόμο μας.

Μερικές φορές αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ξεφύγαμε απλά από την αληθινή μας φύση που είναι η αγάπη, η ιερότητα και ό,τι άλλο εκείνη κρύβει και εκφράζουμε έναν άλλον, ψεύτικο εαυτό, ή μπορεί να σημαίνει ότι ξεφύγαμε ολοκληρωτικά από το σκοπό της ζωής μας και κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που θέλει η ψυχή μας… από αυτό που αγαπάμε και θα μας κάνει ολοκληρωτικά χαρούμενους.

Πιστεύω ότι για να θεραπευτεί κάποιος ολοκληρωτικά ψυχή και σώμα, απαιτείται να πάρει τον δρόμο της αυτογνωσίας, που θα τον οδηγήσει στον πνευματικό,

αληθινό, θεϊκό του εαυτό…

Τι είναι πνευματική θεραπεία

Πνευματική θεραπεία είναι κάθε θεραπεία που γίνεται από τον Θεό! γιατί προέρχεται από το Μεγάλο Πνεύμα, τον μοναδικό Δημιουργό και Θεραπευτή των πάντων, όπου κάθε ον είναι μία εκδήλωσή του και εκείνος είναι η αληθινή του φύση…

Η θεραπεία Εκείνου μας θεραπεύει και «πνευματικά», ευθυγραμμίζοντας το νου μας, με το πνεύμα μας και επομένως την αλήθεια…

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θεραπευόμαστε και ολιστικά, γιατί κάθε μορφή ασθένειας θεραπεύεται, όταν θεραπευτούμε «πνευματικά»…

Ο Νους που είναι ευθυγραμμισμένος με την αλήθεια είναι υγιής, ενώ ο νους που δεν είναι, αποτελεί την αιτία όλης της ανισορροπίας μας. 

Κάποτε ο Αριστοτέλης είχε πει «πίσω από κάθε πόνο, στέκει ένα λάθος». Δηλαδή, πίσω από κάθε δυσαρμονία στέκει μία νοητική διαστρέβλωση της αλήθειας.

Οι σκέψεις μας δεν είναι ουδέτερες, δημιουργούν τα πάντα στη ζωή μας. Είναι υπεύθυνες για την «αδυναμία» και την «ασθένεια» μας.

Είμαστε πνεύματα, έχοντας προσωρινά σώματα, που κρύβουν μέσα τους την φλόγα του παντοδύναμου και πανάγαθου Θεού! Έχουμε κάθε δικαίωμα να συνδεθούμε μαζί του, για να λάβουμε καθοδήγηση, θεραπεία και ευλογίες.

Είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζουμε, αρκεί απλά να συνδεθούμε με την αγνή ανιδιοτελή αγάπη μέσα μας! και να το ζητήσουμε…

Main Description
2866491

 

Follow me on Social Media

 

Contact Us
2866492

Φόρμα Επικοινωνίας

Footer
2864918