OGIBiz Website

Menu
2864913
Banner
2865576
Vertical Image Area
2865578

Τι είναι το Theta Healing

Το Theta Healing ή αλλιώς η μέθοδος Θήτα είναι μία ολιστική ενεργειακή θεραπεία, που πήρε το όνομά της από το αιγυπτιακό και ελληνικό γράμμα Θήτα, που σημαίνει μεταξύ άλλων «ψυχή», γιατί θεραπεύει την ψυχή, επιδρώντας από εκεί σε όλα τα άλλα επίπεδα
(σωματικό- πνευματικό- νοητικό – συναισθηματικό).

Της δόθηκε όμως το όνομα Θήτα και για έναν άλλο λόγο. Για να επιτευχθεί η θεραπεία θα πρέπει ο εγκέφαλος του θεραπευτή και του θεραπευόμενου, να βρίσκονται σε κατάσταση θήτα.

Σαφώς ο εγκέφαλος παράγει ρεύμα, (όπως και όλα τα όργανα του σώματος), το οποίο εξαπλώνεται σε ολόκληρο το σώμα.

 Υπάρχουν πέντε διαφορετικές τάσεις εγκεφαλικού ρεύματος, όπου μας δημιουργούν πέντε διαφορετικές συχνότητες εγκεφαλικών κυμάτων.

Ο εγκέφαλος για την ακρίβεια συνεχώς παράγει όλες τις συχνότητες, αλλά πάντα κάποια από αυτές τις συχνότητες υπερτερεί.

Αυτές οι συχνότητες είναι:
Η Βήτα που κυμαίνεται στους 14 – 28 κύκλους ανά δευτερόλεπτο. Όταν βρισκόμαστε εγκεφαλικά σε αυτή τη συχνότητα, είμαστε σε εγρήγορση, είμαστε δραστήριοι, σκεφτόμαστε, μιλάμε, επικοινωνούμε, διαβάζουμε.

Η Άλφα που κυμαίνεται στους 7- 14 κύκλους ανά δευτερόλεπτο. Τέτοια ηλεκτρική εγκεφαλική συχνότητα έχουμε, όταν είμαστε χαλαροί, όταν διαλογιζόμαστε ή όταν φανταζόμαστε κάτι όμορφο.

Τα κύματα αυτά είναι απαραίτητα, για να γεφυρωθεί ο συνειδητός νους με το υποσυνείδητο.

Με άλλα λόγια χρειάζεται να έχουμε χαλαρό και γαλήνιο νου για να προκύψουν πληροφορίες από τον εσωτερικό αληθινό μας εαυτό.

Η συχνότητα Θήτα κυμαίνεται στους 4 – 7 κύκλους ανά δευτερόλεπτο. Ο εγκέφαλος εκπέμπει αυτή τη συχνότητα, όταν χαλαρώνουμε βαθιά, για παράδειγμα όταν μας κάνουν υπνοθεραπεία, όταν ονειρευόμαστε, όταν προσευχόμαστε με την ψυχή μας, νιώθοντας γαλήνη.

Σε αυτή τη συχνότητα βιώνεται η απόλυτη ηρεμία. Όταν βρισκόμαστε σε κύματα Θήτα αναβλύζει η έμπνευση, βιώνουμε άκρως πνευματικές αισθήσεις και την απόλυτη «γνώση».

Αυτή η εγκεφαλική κατάσταση μας επιτρέπει να δούμε κάτω από το επίπεδο του συνειδητού νου…

Η συχνότητα Δέλτα κυριαρχεί ,όταν κοιμόμαστε βαθιά, τότε είναι που η συχνότητα μειώνεται σε 0-4 κύκλους ανά δευτερόλεπτο.

Η συχνότητα Γάμμα κυμαίνεται στους 28 – 40 κύκλους ανά δευτερόλεπτο και την έχουμε όταν μαθαίνουμε και επεξεργαζόμαστε πληροφορίες.

Η ιδρύτρια της μεθόδου Θήτα είναι η Vianna Stibal. Όλα ξεκίνησαν, όταν αρρώστησε από καρκίνο και οι γιατροί της έδωσαν τρείς μήνες ζωής.

Υπέφερε τόσο πολύ που, αν δεν είχε τρία μικρά παιδιά που είχαν έναν άρρωστο πατέρα, δεν θα πάλευε να ζήσει. Αλλά η αγάπη για τα παιδιά της, την ανάγκασε να παλέψει για τη ζωή της.

Έπρεπε να ζήσει… Έκανε πάρα πολλά πράγματα, για να θεραπευτεί, αλλά δεν θεραπευόταν. Κάποια στιγμή όμως προσευχήθηκε έντονα για τη θεραπεία της και βίωσε αυτό που εμείς αποκαλούμε θαύμα!

Βίωσε τη στιγμιαία θεραπεία της!

Αυτή η ιστορία είναι καταγεγραμμένη, είχε πάρα πολλούς μάρτυρες, μέσα σε αυτούς και γιατρούς που μπορούν να την επιβεβαιώσουν.

Αργότερα ένας φίλος της επιστήμονας της εξήγησε ότι εκείνη τη στιγμή μπόρεσε να δεχτεί τη θεραπεία, γιατί ο εγκέφαλος της βρίσκονταν σε κύματα θήτα και άρα ολόκληρο το σώμα της είχε χαλαρώσει έχοντας μία παθητική στάση.

Το όραμα της Vianna από εκείνη τη στιγμή, ήταν να διαδώσει και να διδάξει, τον τρόπο που συνδέθηκε με την Πηγή και το πώς θεραπεύτηκε, όχι μόνο για να υπηρετήσει στη θεραπεία της ανθρωπότητας, αλλά κυρίως για να κρατήσει την αλήθεια στον πλανήτη μας!

Την αλήθεια ότι υπάρχει Ένας Δημιουργός! όλων όσων βλέπουμε, όπου είναι η ύψιστη, η απόλυτη και χωρίς περιορισμούς Δύναμη! είναι η απόλυτη και απερίγραπτη Αγάπη!

Βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο της ύπαρξης και όλοι έχουμε κληρονομικό δικαίωμα να συνδεόμαστε μαζί του. Για την ακρίβεια μπορούμε να συνδεόμαστε με φυσικότητα, με αυτό το ύψιστο πεδίο αλλά το έχουμε ξεχάσει.

Αποστολή λοιπόν της Vianna είναι να μας θυμίσει πως να συνδεόμαστε με την Πηγή μας!

Κάτι που είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που έχουμε να κάνουμε σε αυτόν τον πλανήτη, γιατί συνδεόμενοι με αυτό το επίπεδο της ύπαρξης, μπορεί να μας δοθεί η ύψιστη θέαση και η αλήθεια!

Μπορούμε να γνωρίσουμε την Πηγή ολόκληρης της δημιουργίας, τον Αληθινό μας Εαυτό. Επίσης όμως να κερδίσουμε την υγεία, την πληρότητα και την ευημερία μας, σε όλα τα επίπεδα και να δημιουργήσουμε μία όμορφη ζωή, για έναν ομορφότερο κόσμο…

Η Vianna απευθύνεται σε όλους μας μέσα από το βιβλίο «Theta Healing» όπου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία, σε κάθε πνευματικό αναζητητή, σε κάθε άρρωστο , κάθε μητέρα, κάθε επαγγελματία υγείας, ανεξαρτήτου θρησκείας, εθνικότητας, φύλου, ηλικίας.

Κυριολεκτικά δεν την ενδιαφέρει τι όνομα δίνουμε στον Δημιουργό όλων όσων υπάρχουν, αν τον λέμε Θεό, Πηγή, Χριστό, Αλλάχ, Φύση, Σύμπαν, Υποσυνείδητο κ.α.

Ο κάθε ένας έχει διαφορετική εικόνα για την πηγή, γιατί υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα πνευματικής εξέλιξης .Αυτή η εικόνα δεν είναι τυχαία, για την ακρίβεια εξυπηρετεί το ρόλο, που ο κάθε ένας μας ήρθε να παίξει, στη γήινη πραγματικότητα.

Όλοι όμως, όποια εικόνα και αν έχουμε για τον δημιουργό, απευθυνόμαστε στην ίδια δύναμη αγάπης και όλοι λαμβάνουμε την καθοδήγηση και την αγάπη από ακριβώς την ίδια Δύναμη.

Αρκεί να έχουμε πρόθεση την σύνδεση με την ύψιστη Δύναμη! τον Δημιουργό όλων όσων υπάρχουν! 

Αυτή τη στιγμή το Theta Healing είναι παγκοσμίως μία από της αποτελεσματικότερες θεραπείες του πλανήτη.

Αμέτρητοι πλέον είναι όσοι έχουν αυτοθεραπευτεί και έχουν εκπαιδευτεί ως δάσκαλοι ή θεραπευτές της μεθόδου. Ενώ η οικογένεια του Θήτα κάθε μέρα μεγαλώνει!

Ο οποιοσδήποτε που μπορεί να διαβάσει το βιβλίο, είναι ικανός να μάθει τη μέθοδο και να αυτοθεραπευτεί. Αν για κάποιο λόγο αυτό δεν γίνει, τότε συνήθως οφείλεται στις αρνητικές πεποιθήσεις του, που είναι κρυμμένες μέσα στο υποσυνείδητο του.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερα να απευθυνθεί σε έναν επαγγελματία θεραπευτή της μεθόδου. 

Για να κάνουμε μία συνεδρία Theta Healing, αρχικά χρειάζεται να βρούμε ένα ήσυχο μέρος και να χαλαρώσουμε.

Μετά μέσω ενός συγκεκριμένου διαλογισμού, που οδηγεί τα εγκεφαλικά μας κύτταρα σε κατάσταση θήτα, και έχοντας την πρόθεση να συνδεθούμε με την Αληθινή - Αρχική Πηγή των Πάντων, την ύψιστη Δύναμη και συνείδηση, την ανιδιοτελή Αγάπη του σύμπαντος! συνδεόμαστε με τον Δημιουργό όλων όσων υπάρχουν! και με τον εσωτερικό αληθινό θεϊκό μας εαυτό!

Μόλις νιώσουμε συνδεδεμένοι μαζί του, με το ενεργειακό πεδίο του, μπορούμε να ζητήσουμε από αυτή τη ενέργεια της αγάπης, οτιδήποτε δεν βλάπτει το σύμπαν και δεν επεμβαίνει στην ελεύθερη βούληση των συνανθρώπων μας.

Μπορούμε να ζητήσουμε η αγάπη Του να μας θεραπεύσει στιγμιαία, σε όλα τα επίπεδα, σωματικό - ψυχικό - νοητικό - συναισθηματικό - πνευματικό.

Μπορούμε να ζητήσουμε τη θεραπεία ενός άλλου ανθρώπου, αν έχουμε την άδειά του ή ενός ζώου ή ενός φυτού, αν νιώσουμε ότι μας ζητά βοήθεια.

Μπορούμε να ζητήσουμε τη θεραπεία μίας κατάστασης, μίας σχέσης, και γενικά οποιουδήποτε τομέα της ζωής μας είναι δυσαρμονικός και δεν μας ικανοποιεί.

Μπορούμε όμως να ζητήσουμε και καθοδήγηση, απαντήσεις σε ερωτήματα ή τις ύψιστες λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν, οτιδήποτε θέλει η αγνή καρδούλα μας θα μας δοθεί, αρκεί να εξυπηρετεί τα ύψιστα συμφέροντά μας!

Μόλις δώσουμε την επίκλησή μας, στη συνέχεια χρειάζεται ναστρέψουμε όλη την προσοχή μας στο ενεργειακό πεδίο της ανιδιοτελούς αγάπης, έχοντας παραδώσει τα πάντα σε εκείνη! και να παρακολουθήσουμε τις αλλαγές που θα κάνει στο ενεργειακό πεδίο που της ζητήσαμε (θυμίζω ότι όλα είναι ενέργεια) είτε αυτό είναι το σώμα μας, η ψυχή μας, ένα ζωάκι, μία κατάσταση.

Όσο περισσότερο συνδεόμαστε τόσο θα αυξάνεται η αντίληψη μας, οι διαισθητικές και πνευματικές μας ικανότητες, τόσο καθαρότερη θα γίνεται η επικοινωνία με αυτό το πεδίο της ανιδιοτελούς Αγάπης!

Είναι πιο απλό από όσο φαίνεται. Υποσυνείδητα γνωρίζουμε πώς να το κάνουμε, γνωρίζουμε το δρόμο προς το σπίτι, δεν χρειάζεται να πεθάνουμε για να πάμε εκεί.

Φαίνεται αρχικά να ταξιδεύει η συνειδητότητά μας στο υψηλότερο σημείο του σύμπαντος αλλά κυριολεκτικά γλιστρά προς τα μέσα, μέσα μας… στον πυρήνα του Εαυτού μας.

Είναι κάτι που κάναμε ασυναίσθητα ως παιδιά, αλλά το ξεχάσαμε στην πορεία. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να το ξαναθυμηθούμε …

Καλή επιτυχία!

Εμείς όλη η οικογένεια του Theta Healing είμαστε εδώ να σας στηρίξουμε.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε με τον πλησιέστερο επαγγελματία θεραπευτή ή εκπαιδευτή Theta.

Main Description
2865595

Follow me on Social Media

 

 

Footer
2864918